Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

fuckχισμός


Σωτήρης Θεοχάρης
Την αποφράδα τούτη μέρα (Παρασκευή και 13) εμπνεύσθηκα τον νεολογισμό fuckχισμός. Με τον ημισύνθετο αυτόν όρο, μπορούμε να εκφράσουμε τον αναρχισμό που διαθέτει μια essence αριστερισμού, συνοδευόμενος από ένα υπολανθάνον sexισμό που υποστηρίζει την φιλοσοφική διάσταση του σταρχιδισμού ή απλώς τον σταρχιδισμό σαν νοοτροπία. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ο νεολογισμός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον βακχισμό. Η επιλογή του αγγλοσαξονικού fuck ως πρώτο ημισυνθετικό έγινε εξ επί τούτου. Κάθε ανάμειξη του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού νοήματος (του κόσμου) με τους βαρβάρους θα ήταν βεβήλωση. Βεβαίως οι εν λόγω -ισμοί (-και πλείστοι όσοι… που δεν συμπυκνώνονται άμεσα στον fuckχισμό) επιδίδονται καθημερινά σε πολλαπλές βεβηλώσεις του ιερού. Ο λόγος είναι προφανής: «Δεν έχουν το θεό τους».

Ο fuckχιστής Σωτήρης Θεοχάρης γαμάει την θρησκεία και τον καπιταλισμό (Fuck religion & Fuck capitalism) σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τις πολιτικές απόψεις που εκφράζει στο προφίλ του στο facebook και επιθυμεί την εξουσία του λαού (Power to the People). Το πιο εντυπωσιακό είναι μάλιστα ότι μας καλεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας (Believe in Yourself), πιθανότατα επειδή αγνοεί ότι εμείς (-κάποιοι από μας…) έχουμε πίστη. 

Ο πολυτάλαντος fuckχιστής όταν δεν γράφει fuckχικούς στίχους και δεν γκαρίζει στην σκηνή, «παίζει με το πουλί του» και δημοσιεύει φωτογραφίες με διαφημιστικές καμπάνιες για χρυσαύγουλα και πρόβατα ψηφοφόρους. Επειδή είναι έξυπνος (-είναι παραπάνω από εμφανές νομίζω…), διαλέγει μια επετειακή μέρα για να «δέσει (καλύτερα) το γλυκό» του "αντί"-φασισμού. Σαν διαπρεπής εκπρόσωπος του fuckχισμού μπορεί να γαμάει και να δέρνει (μεταφορικά ή κυριολεκτικά), να βρίζει και να διαγράφει τους διαφωνούντες ή και σχολιάζοντες, αλλά αυτοί δεν μπορούν. 


Ακόμη πιο βλάκας «αντί»-φασίστας 
. . . σου στέλνει γλυκά και λουλούδια η Χρυσή Αυγή
(για την διαφήμιση *). 

Εσύ πρόβατο τι ψηφίζεις ; ; ;

Είσαι αρκετά «αντί»-φασίστας ή θα σε μαλώσει το «κόμμα». 

Τελικά αυτός ο λαός έχει μάλλον την «Αριστερά» και τους «Δημοκράτες» που του αξίζουν. Το να κάνουν οι «αριστεροί» τους υπερασπιστές της «αστικής δημοκρατίας» είναι βέβαια παλιό . . . και καθόλου καλό. 

* Τα γράφω αναλυτικά μπας και καταλάβει (-λέμε τώρα) και το τελευταίο «αριστερό» και «δημοκρατικό» κνώδαλο. 

Ο Σωτήρης Θεοχάρης διέγραψε το σχόλιο μου στην φωτογραφία του και μου απέκλεισε την δυνατότητα να τον ενοχλώ (σχολιάζω) στον τοίχο του… 

Οι fuckχιστές ένα πράγμα (-και πολλά άλλα, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα…) έχουν καταλάβει λιγότερο και από το κατεστημένο το οποίο υποτίθεται ότι αντιμάχονται: το ότι ζούμε σε μια εποχή που τα μέσα επικοινωνίας και το διαδίκτυο είναι πλέον «ανοικτά» και «προσβάσιμα» κατ΄ αναλογία σ΄ όλους. 

Συμβουλεύω επίσης τους fuckχιστές να μην γαμάνε πολύ, να κατουράνε και πότε πότε, για να φεύγουν οι τοξίνες.


Ζητάω συγνώμη για το γκάρισμα και τον θόρυβο βάζω με αυτό το video, αλλά οι λόγοι είναι παραπάνω από προφανείς . . .

Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.