Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το χιούμορ του στόκου

Μόνο όταν είσαι «αριστερός» Ταλιμπάν και επίδοξος Σαβοναρόλα σαν τον Γιώργο Κυρίτση, αποσυμβολοποιείς μια γελοιογραφία του ταλαντούχου Δημήτρη Χαντζόπουλου με τέτοιο τρόπο. 

Μόνο όταν είσαι τόσο Αγαμήτου, Απάρτου και Ανοργάσμου γωνία, σαν τον Γιώργο Κυρίτση, στην «προέκταση» του pole dancing  (που είναι και ο συμβολισμός των κεραιών της ΕΡΤ) βλέπεις στριπτιτζάδικο, που προφανώς δεν έχεις (-και δεν πρέπει να έχεις) επισκεφτεί ποτέ σου, αφού το απαγορεύει η σταλινό-χριστιανική (-έστω και ροζ απόχρωσης) αισθητική και ηθική σου.

Μόνο όταν είσαι τόσο ρατσιστής και με μπετοναρισμένο στερεοτυπικό εγκέφαλο θεωρείς τις pole dancers πουτάνες (prostitutes).

Μόνο όταν είσαι τόσο κομπλεξικός και κρετίνος σαν τον Γιώργο Κυρίτση, αποκαλείς ευθέως τον χαρισματικό και ταλαντούχο Δημήτρη Χαντζόπουλου αργυρώνητο και δουλοπρεπή, με μια άθλια détournement (εκτροπή/οικειοποίηση) στην γελοιογραφία του δημιουργού, που φανερώνει πόσο ατάλαντος είσαι. 
Μόνο όταν είσαι τελικά τόσο φασίστας όπως ο Γιώργος Κυρίτσης, μπορείς να είσαι μυστικοσύμβουλος του Alexis και δημοσιογράφος στην «αριστερή Αυγή».

Το άρθρο πάντως του Γιώργου Κυρίτση, είχε και καλές στιγμές, πρέπει να το παραδεχθώ. Γέλασα παρά πολύ, με το ότι θεωρεί ότι η Ραχήλ Μακρή και η Ζωή Κωσταντοπούλου είναι αντίπαλες του κου Ψυχάρη. 

Με τον έτερο Καπαδόκη (κάφρο) Άγγελο Τσέκερη, έχω ασχοληθεί στην ανάρτησή μου: Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο, όπου θα βρείτε επίσης, αναρχοχεγκελιανούς που συχνάζουν σε δείπνα της εξουσίας και φιλελεύθερες κατίνες.    

Παραθέτω (ένθετο) ένα σύντομο video του μεγάλου ινστρούχτορα που ανακάλυψα μετά από πολύ σύντομο ψάξιμο. Σας συνιστώ να μην μπείτε στον κόπο να το δείτε. Ο λόγοι που το έβαλα είναι προφανείς: Αφενός για το ξεκάρφωμα (-δεοντολογία και τέτοιες παπαριές..). Αφετέρου γιατί όλο και κάποιοι βιτσιόζοι θα επισκεφθούν το μαγαζί μου, οπότε αν τους ικανοποιήσω μπορεί να μεγαλώσω το target group. 


Είναι εκ των ων ουκ άνευ (conditio sine qua non), ότι πρέπει να δείτε και να ξαναδείτε το video της  pole dancer Анастасия Соколова, καθώς και την συνολική δουλειά της στο κανάλι της στο YouTube


Λόγω της γνωστής, σε όλους πλέον, έπαρσης που με διακρίνει, είμαι αναγκασμένος να βεβαιώσω τους  Κυρίτση, Τσέκερη, Χατζηστεφάνου (τον παπΆρη, όχι τον άλλον…) και τον εσμό των κνώδαλων του αυλόγυρου του Alexis, ότι αν συνεχίσουν την προσπάθεια, μετά πολλών κόπων και βασάνων, σε 10-20 χρόνια, μπορεί και να γίνουν μια τρίχα από τ΄ αρχίδια μου. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.