Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με το μέλλον των παιδιών μας…. "τον παίζουμε"


 Τι "μας λέει" το διαφημιστικό spot της ΝΔούλας:

Όταν θα έχει βγει η Ελλάδα από το €:

Τα παιδιά μας: 
  •  Θα είναι ντυμένα στην τρίχα και καλοζωισμένα.
  •  Θα είναι πανέμορφα.
  •  Θα είναι πειθαρχημένα και ευγενικά.
  •  Θα φοιτούν σε καταπληκτικά σχολεία, με πανέμορφες αίθουσες διδασκαλίας λουσμένες στο φως, και οι δάσκαλοι θα είναι ευαίσθητοι, ευγενικοί και γοητευτικοί. 
  •  Θα έχουν απορίες και υπαρξιακές ανησυχίες όπως: "Γιατί οι άλλοι κι όχι και εμείς…"


Το εντυπωσιακό είναι βεβαίως, ότι οι φωστήρες «της Συγγρού» θα θεωρούν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στο επικοινωνιακό και δημιουργικό τμήμα, ενώ και οι επικεφαλής των ομάδων αυτών και των τμημάτων προβολής, πρέπει να είναι ταλέντα και ευφυΐες παγκόσμιου βεληνεκούς. Είναι επίσης βέβαιο, ότι, οι εν λόγω καθώς και όλα αυτά τα ταλαντούχα στελέχη, πρέπει να πληρώνονται αδρά, αφού και από τις πλουσιοπάροχες παραγωγές της ΝΔούλας αυτό καθίσταται εμφανές.  Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την ΝΔούλα, ότι είναι φτωχομπινέδες.

Ηλίθιοι και κρετίνοι είναι, φτωχομπινέδες όχι...

Αν ήθελα να μιλήσω λίγο πιο σοβαρά, θα αναφερόμουν στην προστασία της παιδικότητας, που προσβάλλετε βάναυσα σε όλες τις προεκλογικές εκστρατείες, χρόνια τώρα, με την εικόνα παιδιών στις αγκαλιές πολιτικών στα μπαλκόνια, στα προεκλογικά διαφημιστικά spot και στις προεκλογικές αφίσες. Όμως αυτά στο Ραγιαδιστάν "είναι ψιλά γράμματα", αφού οι "ανεξάρτητοι φορείς" χρόνια τώρα "αγρόν αγοράζουν" και οι "ευαίσθητοι" πολίτες έχουν πάντα άλλες προτεραιότητες. 

Παραμένω λοιπόν στον ρόλο του διασκεδαστή, που είναι και πιο ασφαλής, ειδικότερα στις εποχές που διανύουμε. Άσε που έτσι, μπορεί να "μου κάτσει" κανένα τυχερό και να "κλέψω" την θέση κανενός από τα ξεφτέρια των επιτελείων. 

Μην το ξεχνάτε: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.