Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν….


Το χρήμα πολλοί εμίσησαν…. Τη δόξα ουδείς. 

Ευρισκόμενος σε δημιουργικό οίστρο και ενώ βαίνω στην ολοκλήρωση του νέου "αναρτησιακού μου" πονήματος, που ευελπιστώ να κάνει τον ίδιο πάταγο, αν όχι μεγαλύτερο, από το προ μηνών συνταχθέν: «Επιτέλους!  Άντε γαμήσου μικροαστέ», βρέθηκα προ εικόνος  ιερής, επαναστατικής και θαυματουργής. Προκειμένου να σας υποδεχθώ με λαμπρότητα και τις δέουσες τιμές, στο νέο  μου ανακαινισμένο χώρο, αποφάσισα να αφήσω την ανάρτηση-κρότο για λίγο στην άκρη και να αποτίσω φόρο τιμής στην θαυματουργή εικόνα.
Πρώτα και κύρια θέλω να συγχαρώ τα "παιδιά" για την πρωτοβουλία τους να κάνουν γνωστό σε μας που έχουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, ότι είναι το μόνο που έχουμε. Τους διαβεβαιώ ότι θα επιληφθούμε του θέματος σύντομα. Θα το θέσω άμεσα, με την πρώτη ευκαιρία στην παρέα μου -σε λίγες μέρες θα συναντηθούμε σε ένα φιλανθρωπικό gala, προκειμένου να "πέσουν" τα σχετικά τηλέφωνα και  οι τεμπελχανάδες υπάλληλοι που έχουμε διορίσει στο μεγάλο κτήριο με την ελληνική σημαία μεσίστια -για το ξεκάρφωμα,  που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σας, να αναλάβουν νομοθετικό έργο. 

Εκτός όμως από τους επαίνους, χρειάζεται στους φίλους να κάνεις και μερικές παρατηρήσεις προκειμένου να βελτιώνονται. Εκεί στα ακριβά σχολεία που πήγα -ένα από τα ελάχιστα που μπορούσα να κάνω με τα πάρα πολλά λεφτά που έχω, μου έμαθαν το δόγμα, ότι το καλύτερο είναι εχθρός του καλού, το οποίο και έχει καταστεί πλέον δεύτερη φύση μου.  

Αφού σας ευχαριστήσω πάλι για την πρωτοβουλία σας, αυτή την φορά γιατί για την εκτέλεση του event και την εκπόνηση του project απαιτήθηκε πολύ μικρό budget, θα θέσω την τεχνική μου παρατήρηση υπ΄όψιν σας ευθύς αμέσως… 

Θα μπορούσατε να κατανείμετε το slogan σε γράμματα. 

Μια τέτοια επιλογή θα απαιτούσε φυσικά την συμμετοχή περισσοτέρων στην προβεβλημένη θέση του event. 

Αυτό ακριβώς είναι και το κλειδί της πρότασής μου. 

Όπως φαίνεται υπήρχε διαθέσιμος χώρος, άρα από αυτή την άποψη δεν υπήρχε τεχνικό κώλυμα. Το budget θα αύξανε ελαφρά, αλλά θα μπορούσε εύκολα να καλυφθεί από τους συμμετέχοντες. 

Μεγαλύτερη συμμετοχή, σημαίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πιο εντυπωσιακό θέαμα.  

Διερχόμαστε μια κρίσιμη περίοδο και το κίνημα, μας έχει όλους ανάγκη. Όσο πιο πολλοί στον αγώνα τόσο πιο κοντά έρχεται η μέρα της νίκης. 

Να σας κάνω γνωστό, ότι οι φραγκοφονιάδες φίλοι μου έχουν κάνει περικοπές σε βασικές πολυτέλειες -στα φιλανθρωπικά gala τους σέρνω με το ζόρι, και δεν μπορώ να τους πάρω € για το κίνημα, ούτε για δείγμα. Επομένως, πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν προκειμένου η επανάσταση να έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.