Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hardcore

Ο Μαρξ πέθανε, ο Φρόυντ πέθανε επίσης… Και εγώ αισθάνομαι κάπως καλύτερα τελευταία. Ή μήπως όχι;

Ο sexισμός παραμένει κραταιός εντός του πολιτικό-αθλητικού γίγνεσθαι καθώς οι οικονομικές και πολιτικές "αναλύσεις" αναδύονται από τα βάθη της ιστορίας και διεισδύουν στην καρδιά των γεγονότων. "Λαός του κώλου, απόγονοι του στόλου" φωνάζουμε στην Gate13, για να πικάρουμε τους "γαύρους". Οι φίλοι μας Αμερικάνοι πάντα μας συμπαρίστανται στις δύσκολες στιγμές. Η φυσική τους δε παρουσία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του έθνους. Μας πήρε μπάλα η αλλαγή, οι βάσεις έφυγαν για να μείνουν, και τα γκολ μπαίνουν βροχή. Μετά την ΟΝΕ ήρθαν τα PIGS και ακολουθούν και άλλα ζώα:  Aganaktistas, plateistas και ροζ επαναστάτες.
Στην δραστηριότητα αυτού του "κήπου" έχω αναφερθεί εκτενώς στην ανάρτησή μου "Επιτέλους!  Άντε γαμήσου μικροαστέ". Εσχάτως κάτι "διανοούμενοι του κώλου….", προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά, και άλλα τέτοια… Τα επιχειρήματα αντλούνται από το γνωστό οπλοστάσιο της μπουκωμένης από ευφυΐα αριστεράς. Το πιο "ευφάνταστο" από όλα είναι το χιλιοειπωμένο: Οι εξουσιαστές είναι κακά παιδιά και παλιοχαρακτήρες και δεν μας αφήνουν να τους ανατρέψουμε. Ο Αλέξης μάλιστα συχνά πυκνά τους τρομοκρατεί με ασκήσεις πατριωτικής διαπαιδαγώγησης και ενάρετου βίου. Το άλλο "ένα είναι το κόμμα", είναι απασχολημένο με την αποκατάσταση της μνήμης του Tyrannosaurus που εντελώς συμπτωματικά έζησε στην περιοχή της σημερινής δυτικής Βόρειας Αμερικής και διακρίθηκε στην φραξιονιστική πάλη. Ο Tyrannosaurus rex ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επίγεια σαρκοφάγα όλων των εποχών. Μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο κόμμα με τα μέλη του μαζί και να μην αφήσει ούτε δείγμα για εξορία. 

Στο Ραγιαδιστάν ο νέο-ραγιάς μπορεί να εισπράττει δάνεια, οφείλει όμως διαρκώς και ακατάπαυστα να δίνει εξηγήσεις. Οφείλει κατ΄αρχήν να εξηγήσει γιατί υπάρχει ακόμα. Το "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" δεν είναι επαρκής εξήγηση, ακριβώς γιατί δεν περιλαμβάνει ανθρώπους στην φράση και επειδή νομίζω ότι αναφέρεται σε μια χώρα από το μακρινό παρελθόν. Το παρών μας καθίσταται καθημερινά πιο φτωχό και το μέλλον μας προμηνύεται δυσοίωνο, μα αυτό ουδόλως απασχολεί τον νέο-ραγιά αφού είναι ταγμένος στην μεγάλη αποστολή της αποκατάστασης της Ιστορικής Μνήμης. Θα μπορούσε βεβαίως σε κάποιες από τις ελεύθερες ώρες του να τον απασχολεί το ερώτημα: Που έσφαλα; Δεν συνίσταται όμως η εν λόγω αναζήτηση σε λαούς με ένδοξο παρελθόν. Η υπερβολική δοσολογία του παρόντος προκαλεί αναταραχές, εκρήξεις και ενίοτε επαναστάσεις. Που να τρέχουμε τώρα…. Μια "επαναστατική" βόλτα στα Χαυτεία και έξω από την πόρτα. 

Η ιδεολογία είναι μεγάλη πουτάνα. Όταν έχει μάλιστα τσατσά  την νομοτέλεια και μαστρωπό μουστακαλή, διαπρέπει για αιώνες. Ο προλετάριος θέλει ψωμί και γήπεδο, ο μικροαστός τριαντάφυλλα και facebook. Η καριόλα η ανοργασμία που ταλανίζει το έθνος έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Πέρασε ένα φεγγάρι κάτι σαν σεξουαλική χειραφέτηση από εδώ αλλά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα αγνοήθηκε παντελώς η τύχη της. Ο ιθαγενής μέσα στο γενικό χαμό μπερδεύτηκε, γάμησε την ιδεολογία και σκέφτηκε γάμησε τα…. Και τα άφησε… Στην τύχη. Κάποτε γαμούσαν οι ωραίοι (δηλ. εμείς οι Ελληναράδες), τώρα γαμούν οι θαρραλέοι. "Νέοι" λαοί μπαίνουν στο παιγνίδι, το τρεχούμενο νερό παρασύρει τα σάπια και ο φρέσκος αέρας στροβιλίζει τα αποκαΐδια. 

Τα προφυλακτικά σ΄αυτή την χώρα, από αρχαιοτάτων χρόνων, ήταν κακής ποιότητας Εξαιτίας αυτού το ελληνικό σπέρμα εξαπλώθηκε στα πέρατα της οικουμένης και γονιμοποίησε τον παγκόσμιο πολιτισμό. Οι Αγγλοσάξονες που αντικατέστησαν παλαιότερους εμπορικούς λαούς, μόχθησαν για την καθιέρωση και την διανομή του προϊόντος. Φρόντισαν μάλιστα και για την δημιουργία ενός έθνους-κράτους που θα συμβόλιζε το κλασικό μεγαλείο. Κάπου εκεί όμως μπερδεύτηκαν οι "Στοές", μπήκαν και κάτι ατίθασα ντόπια και ξένα παλικάρια στην μέση, και έγινε της νέας-Ελλάδας. Αυτό το πρώτο συνθετικό, το κρατήσαμε προς αποκατάσταση αδικιών (βλ. νέος "Πανιώνιος"). Δεν χρωστάμε πουθενά, μας χρωστάνε και αυτό είναι πιο πολύ κι από βέβαιο. Όμως που να "βρέξεις κώλο" τώρα για να τους "την πεις". Είμαστε αριστοκρατικός λαός, δεν θα πέσουμε εμείς στην βιοπάλη, όπως οι βάρβαροι. Άμα έχεις τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη στην κωλότσεπη δεν χρειάζεται να κουράζεσαι. 

Μην ανησυχείτε για τίποτα πατριώτες. Ο θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος. Έχει βάλει στο πόδι του κάτι ομάδες Έψιλον. Μόλις ο Zoro χαράξει το σήμα του θα κινηθούν προς το σημείο Ήτα  και θα κατατροπώσουν τους Θήτα (γνωστοί προαιώνιοι εχθροί του ελληνισμού). Ε Ζ Η Θ η ακριβής σειρά των αρχικών γραμμάτων. Τυχαίο; Δεν νομίζω. 

Εγώ για το ξεκάρφωμα, λέω να το ρίξω στις παρτούζες αυτοκτονίας. Επειδή δεν έχω φράγκα, άλλο τρόπο για να βγάζω γκόμενες δεν βλέπω από το να γράφω κανένα ποίημα και να δημιουργώ έργα τέχνης, οπότε μοιραία θα με φάτε στην μάπα σαν καλλιτέχνη. 


Αδέρφια είπαμε, μόλις ο Zoro σημάνει… Ντου 

* την φωτογραφία την έβαλα επειδή οι επιστήμονες της επικοινωνίας λένε ότι το μουνί πουλάει. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.