Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ιστορία μιας καμαριέρας


Πιάσανε την τρόικα να βιάζει μια παλιά πουτάνα που την λένε Ελλάδα. Οι νταβατζήδες της δεν το έκαναν θέμα,  καθότι την υψηλή προστασία την χρειάζεται κάθε αξιοπρεπής νταβάς. Συνέβαλαν μάλιστα αποφασιστικά, στην εμπέδωση του νοήματος του βιασμού και της διαλεύκανσης της συμβολής του στην υπέρτατη ηδονή. Η ιστορική εμπειρία προηγούμενων  συμβάντων (δες π.χ. την πρόσφατη  -αμερικάνικος στόλος), αξιοποιήθηκε αποφασιστικά στην χάραξη της στρατηγικής των διαπραγματεύσεων. 


Την εκπονηθείσα πραγματεία, δεν θα την εκμεταλλευτούν οι εγχώριοι  δημιουργοί, αλλά θα την πουλήσουν bir para στους τζάμπα μάγκες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το σενάριο της κινηματογραφικής παραγωγής έχει ανατεθεί ήδη σε ομάδα Αμερικανών ριζοσπαστών που σε αγαστή συνεργασία με το ελληνοαμερικανικό λόμπι θα καταγγείλουν σφόδρα την εβραϊκή συνωμοσία που δεν αφήνει την κάθε πουτάνα να εκφραστεί ελεύθερα. Το θέμα έχει από μόνο του αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, αλλά του έλειπε το σπέρμα. Προστέθηκε ένας βιασμός άπορης καμαριέρας, οπότε το σενάριο απογειώθηκε.
Το αρχαίο πνεύμα αθάνατο είχε αρχίσει να "παίρνει κεφάλι" στο Hollywood και στερούσε την ένταξη της καλλιτέχνιδος στις διεθνείς αγορές με νεωτερικούς ρυθμούς. Είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να μάθεις στην παλιά πουτάνα καινούργια κόλπα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις το υποκριτικό  της ταλέντο.

Όταν η πουτάνα βγει ξανά στις αγορές μπορεί να μην την "παίρνει" κανείς αλλά θα έχει ιστορίες να διηγηθεί.

Η δημοσίευση (post)

Δημοφιλείς αναρτήσεις / 30 ημέρες

Της φιλελεύθερης…. το κάγκελο

Δήμου, τέλος! αναφώνησε ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, νομίζοντας ότι έτσι ξεμπερδεύει με τον γκουρού του ελληνικού φιλελευθερισμού (όπως τον αποκαλεί ο ίδιος). Αφορμή για το διάγγελμα-απόφαση του Χορμοβίτη, όπως το αιτιολογεί με την ανάρτησή του στο «ΜπλεΜήλο», στάθηκε το άρθρο του Νίκου  Δήμου στην Lifo «Πού είσαι, Κεμάλ;». Τα πραγματικά αίτια της ρήξης στο εγχώριο φιλελεύθερο μπουρδέλο, ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φιλελεύθερες πουτάνες «κρατάνε χαρακτήρα», χρόνια τώρα…. Όμως τα απανωτά «συντροφικά μαχαιρώματα» στο εν λόγω "χώρο", που τείνουν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, προμηνύουν ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα επικό ξεκατίνιασμα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα, τον ήδη εκτεθειμένο, στην γλαφυρή ηλιθιότητα…."χώρο". Η ημιμαθής Κα Βίβιαν Ευθυμιοπούλου σε συζήτηση στο twitter της «και όχι αφοριστικά» όπως ισχυρίζεται, αποκάλεσε τον Δήμου «"ανόητο γέρο"»…. «Αυτό τον θεωρώ. Ανόητο και πολιτικά ημιμαθή που φέρει μεγάλο μέρος ευθύνης γ…

Προσοχή! Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια.

Φίλε συμπολίτη, η κατάσταση είναι κρίσιμη! Αυτό είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο αργόσχολο ή και άσχετο σ΄ αυτή την χώρα (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι). 
Η εξουσία διαχρονικά, ειδικότερα δε στον καιρό της θεαματικής κοινωνίας, την βρώμικη δουλειά δεν την αναθέτει στους MEGAλους ρουφιάνους αλλά στα πρακτοράκια που διασπείρει σε χώρους πολιτικούς και επικοινωνιακούς που έχουν την έξωθεν καλή ("επαναστατική") μαρτυρία. Ένας από αυτούς τους χώρους, που απασχολεί ενίοτε την θεαματική βιομηχανία, και κυρίως όταν οι ανάγκες κινητοποίησης των εξαρτημένων αντανακλαστικών του ήδη κατατρομοκρατημένου μικροαστού το απαιτούν, είναι το indymedia.

Επιτέλους! Άντε γαμήσου μικροαστέ

Ο τίτλος της ανάρτησης δεν προέκυψε από κάποια αγανάκτηση, ούτε αποτελεί κατάρα. Είναι μια ευχή προς όλους τους αγαμήτου, απάρτου και ανοργάσμου γωνία προκειμένου να δουν επιτέλους χαρά στα σκέλια τους. 
Ένας βούβαλος με το γιο του ξεκουράζονται στην πλαγιά ενός λόφου. Στους πρόποδες πολλές βουβάλες βόσκουν αμέριμνες. Το βουβαλάκι γυρίζει προς το πατέρα του και του λέει:
Βουβαλάκι: Μπαμπά, εκεί κάτω έχει θηλυκά κάθε ηλικίας. Βούβαλος: Ε και … Τι θέλεις να πεις; Λέγε …  Βουβαλάκι: Πάμε γρήγορα, να γαμήσουμε.  Βούβαλος: Μην βιάζεσαι γιε μου θα πάμε σιγά-σιγά για να τις γαμήσουμε όλες.